Диджеи мерят сили в DMC Bulgaria DJ Championship 2009

Pinterest LinkedIn +

Тазгодишното издание на диджей шампионата DMC Bulgaria DJ Championship ще се проведе на 29 май 2009 г. в столичния клуб Sofia Live Club. Тогава ще стане ясно кой ще представи България на световните квалификации на 12 септември в Лондон.

DMC Bulgaria DJ Championship е част от световната организация DMC World DJ Championship, която е най-високата степен на оценяване и награждаване на диджеи от целия свят.

Програмата на 29 май в Sofia Live Club включва изяви зад пулта на DJ Borche, както на DJ Niky I, който е големият победител в надпреварата през 2008 г.

"DMC Bulgaria DJ Championship 2009 ще бъде изключително оспорвана битка. Нещата, които ще чуе публиката, са от програмата ми за световното първенство през 2008 г., както и стиловете дъбстеп и хип-хоп", споделя DJ Niky I.По време на вечерта ще вземат участие още DJ Станчо и DJ Rady, който ще партнира на Калин Вельов и Десислав Семерджиев от D2, по време на тяхното drumshow.

Специални гости на DMC Bulgaria DJ Championship 2009 ще бъдат DJ Shiftee (на малката снимка), който е DMC World Champion за 2007 г. и DJ I-Dee, който е DMC USA Champion.

Всеки, който закупи билет за DMC Bulgaria DJ Championship 2009, участва в томбола с награда - пътуване до Лондон за DMC World DJ Championship на 12 септември 2009 г.

Билети за DMC Bulgaria DJ Championship 2009 в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.