Майк Портной от Dream Theater с екип на Димитър Бербатов на Калиакра Рок Фест 2009

Pinterest LinkedIn +

Легендарният барабанист на Dream Theater - Майк Портной (Mike Portnoy), е решил да се премени в екип на Националния отбор по футбол на България, по време на Калиакра Рок Фест 2009. Концертът на култовата група в Каварна ще се състои на 3 юли.

Майк Портной, който се оказва запален фен на футбола, е поискал от организаторите, в Каварна да го очаква оригинален екип на звезда от Националния отбор. От Жокер медиа и Община Каварна вече са готови с два екипа - с номер 9 на капитана Димитър Бербатов и номер 19 на халфа Стилиян Петров.

Колекцията от футболни и баскетболни екипи на барабаниста ще бъде попълнена и с тези на българските звезди, но чий екип ще облече Портной, ще стане ясно по време на шоуто на Dream Theater на 3 юли в Каварна.

Dream Theater свириха за първи път в София през юли 2002 г. и седем години по-късно групата ще пристигне отново у нас специално за Калиакра Рок Фест 2009.

Бандата в състав - John Petrucci, Mike Portnoy, James LaBrie, Jordan Rudess и John Myung, ще изнесе концерт в Каварна, броени дни след премиерата на новия си десети студиен албум "Black Clouds & Silver Linings". Записът ще се появи официално на пазара на 23-ти юни.Четвъртото издание на музикалния фестивал Калиакра Рок Фест ще се проведе между 1 и 3 юли 2009 г. в Каварна.

На 1-ви юли, на фестивалната сцена ще стъпят за първи път в България, музикантите от култовата група Motley Crue. Те ще са в оригинален състав и съпорт от бандата на Lauren Harris.

На 2-ри юли предстои изцяло немска рок вечер с легендите Scorpions, подкрепени от Blind Guardian и Edguy.

Финалната вечер ще бъде оглавена от Dream Theater, а преди тях ще свири още една прогресив банда – Cynic.

И тази година един от притежателите на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 2009, ще има шанс да спечели чисто нов мотоциклет. Той ще бъде изтеглен след приключването на фестивала, лично от кмета на Каварна – г-н Цонко Цонев.

Билети за фестивала Калиакра Рок Фест 2009 в мрежата на Ticketstream Bulgaria на цена 100 лв. за тридневен билет и 55 лв. за еднодневен билет

Сподели.