Диана Димитрова: "Аз съм популярно лице и нося отговорност!"

Pinterest LinkedIn +

Днес актрисата Диана Димитрова публикува ново емоционално съобщение в своя профил във Фейсбук. В него тя сподели, че за пръв път от осем дни насам се е наспала, след като е преживяла "най-кошмарната" седмица в живота си. Причината според нея е, че именно предходната седмица е "еманация на преживяното насилие цял живот".

Става въпрос за споделения по-рано от нея случай, в който е била нападната физически от свой колега на снимачната площадка на български сериал. Макар че Димитрова говори с недомлъвки както в социалните мрежи, така и в предаването "120 минути" по bTV, стана ясно, че вероятният насилник е колегата й Юлиан Вергов. Предполага се, че грозната сцена на насилие се е разиграла по време на снимките на сериала "Откраднат живот" преди пет години, когато Димитрова е имала мимолетна връзка с Вергов, според информация, разпространена от вестник "Уикенд".

Няколко дни след като ужасната история нашумя, Диана Димитрова избухна с новината, че е била насилвана и по време на следването си в НАТФИЗ, където е била приета "първа по успех". Отново с недомлъвки по темата кой е бил насилникът.

"Мой бивш приятел ме попита "Що все на тебе, бе човек?!" - сподели самата актриса в социалната мрежа Фейсбук. По-нататък тя разсъждава по темата, че е искала да се развива в рисуването и затова се е разделила с този свой приятел. Разказва и творческата си биография, която към момента се оказва в пълен разцвет.

Постът на актрисата завършва оптимистично. Тя споделя в кои постановки играе в момента, и то пред пълни салони. "Представлението е сложно, не е халтура" - уточнява Димитрова.

В крайна сметка тя акцентира на това, че личните й изповеди от последните дни не са пиар акция, "защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите "ВързАла си годината".

"Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.
Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.
Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават. Този път ще спечелим ВОЙНАТА!" - заключи звездата от "Откраднат живот".

Каква именно е "войната" стана ясно отново от интервюто по bTV, в което Димитрова призна, че е лице на кампания против насилието. Потребители на социалните мрежи обаче намериха прилика между българската актриса и холивудската й колежка Амбър Хърд в контекста на цялата ситуация. Ето какво коментира например Анастасия Гешева, която повдига завесата и пред името на насилника от НАТФИЗ:
Текст от Анастасия Гешева
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.