Ди Каприо като легендата на ФБР Едгар Хувър! БГ трейлър на J. Edgar

Pinterest LinkedIn +

Последните месеци може и да не са особено продуктивни за Леонардо ди Каприо (Leonardo diCaprio), но пък и двете заглавия, в които участва през 2011 година – J. Edgar и "Великият Гетсби" (който ще се появи на екран едва догодина), се очакват с огромен интерес.

На първо време ще можем да се насладим на неповторимия му актьорски гений в дългоочакваната биографична драма J. Edgar, посветена на живота на създателя на федералното бюро за разследване на САЩ – Джей Едгар Хувър, за чиято скандална личност и до днес се носят легенди. 

Лентата се съсредоточава не само върху успехите на Хувър в професионален план, но и върху ексцентричния му нрав – хомосексуалната ориентация и амплоато често да се преоблича в женски дрехи.

За реализацията на филма Ди Каприо си сътрудничи с Клинт Истууд (Clint  Eastwood), за когото вече със сигурност можем да твърдим, че е далеч по-успешен зад камерата като режисьор, отколкото е бил пред нея като актьор.

В каста пък откриваме още познати имена начело с Наоми Уотс (Naomi Watts), Джуди Денч (Judy Dench), Арми Хамър, нашумял със "Социалната мрежа" (The Social Network) и др. С разпостранението на лентата са се заели от Warner Bros., а почитателите на тандема вече имаха възможност да я видят на AFI Film Festival в началото на ноември.

У нас обаче J. Edgar идва на 2 март, дотогава предлагаме на вниманието ви българския трейлър на филма, както и кадри от продукцията. 


Сподели.