Кръвожадни зомбита атакуват света! Teaser трейлър на "Заразно зло: Възмездие"

Pinterest LinkedIn +

Когато през март 2002 година се появи екранизацията на хитовата видео игра "Заразно зло", едва ли някой е подозирал в колко успешен кино франчайз ще се превърне тя.

Десет години по-късно, поредицата вече е достигнала до пета поредна серия, над която работи режисьорът Пол Андерсън (Paul W. Anderson). Тук едва ли ще е изненада за някой, ако кажем, че както той, така и съпругата му Мила Йовович (Milla Jovovich) до голяма степен се превърнаха в едни от най-големите звезди в света на киното именно благодарение на нея.

Resident Evil: Retribution се чака на голям екран през септември с амбициите да допълни впечатляващата сума от близо 700 милиона долара, които сагата е донесла на създателите си до този момент.

Филмът очаквано е реализиран в духа на най-модерните 3D технологии, като този път сюжетът се съсредоточава върху усилията на Алис да спре атаката на корпорация Ъмбрела, целяща да превърне населението на Земята в легиони кръвожадни зомбита чрез смъртоносен вирус.

В каста на Мила Йовович партнират и други познати имена като Сиена Гилъри, Кевин Дюранд, Мишел Родригес, а режисурата за трети път е дело на Пол Андерсън (той работи и над първата и четвъртата част).

Официалната поява на "Заразно зло: Възмездие" е на 14 септември 2012 година, дотогава ви предлагаме teaser трейлър на лентата.


Сподели.