Любов и Мерилин Монро! БГ трейлър на "Моята седмица с Мерилин"

Pinterest LinkedIn +

Ако сте се чудили каква е историята на отношенията между Сър Лорънс Оливие (Laurence Olivier) и Мерилин Монро (Marilyn Monroe), то британската драма "Моята седмица с Мерилин" (My Week with Marilyn) ще отговори на въпроса ви.

Въпреки че за мнозина тази тема едва ли е толкова вълнуваща, то очевидно тя е достатъчно интригуваща за Американската киноакадемия, която я номинира за две награди Оскар 2012 – за "Главна женска роля" и "Поддържаща мъжка роля".

В персонажа на филмовата икона се превъплъщава вдовицата на Хийт Леджър (Heath Ledger) – Мишел Уилямс (Michelle Williams), а в тази на Оливие – Кенет Брана (Kenneth Branagh), който напоследък започна да се завръща към актьорската игра, след като в последните години се изявяваше предимно като режисьор.

Точно те ще тръпнат на 26 февруари, когато в "Кодак Тиътър" в Лос Анджелис ще бъдат раздадени най-престижните статуетки в областта на седмото изкуство.

Над филма работи режисьорът Саймън Къртис, за когото това е дебют в пълнометражното кино. Въпреки това, той се справя перфектно със задачата да пресъздаде пикантната история между Сър Лорънс Оливие и Мерилин Монро по време на снимките на лентата от 1957 г. The Prince and the Showgirl.

"Моята седмица с Мерилин" тръгва по родните екрани от 10 февруари, а дотогава ви предлагаме БГ трейлър и кадри от филма.


Сподели.