Deus Ex: Human Revolution оглави Steam Top 10

Pinterest LinkedIn +

Римейк версията на хитовия FPS Counter-Strike – CS: Source, чиято бета стартира точно преди седем години, е била една от десетте най-купувани игри през дигиталната платформа на производителя на поредицата, Valve, през изминалата седмица. Възобновеният интерес към CSS съвпада с анонса с първите подробности за новата игра от сериите, Global Offensive, която ще поддържа кросплатформен мултиплеър и много нови режими.

Source заема осмо място, правейки компания на тазгодишния хит на Valve и многократен No.1 в Steam Top 10 - Portal 2, поставен на седмо място, и Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, чийто pre-order през платформата на компанията спестява на потребителите 10% (20% за онези, които притежават копие от оригиналната игра) от цената й. Heroes of Stalingrad, чийто производител е Tripwire Interactive, ще излезе на 13 септември и ще хвърли играчите в тактически военни сблъсъци, базирани на Битката при Сталинград – едно от решаващите събития за изхода от Втората световна война.

Смъртоносни оръжия и динамичен екшън, съчетани с RPG елементи, характеризират геймплея и на най-купуваната игра в Steam през последните седем дни – току-що издадената Deus Ex: Human Revolution, чието стандартно издание се продава за 49,99 EUR.

Срещу още $10 отгоре феновете на поредицата, разработвана от Eidos Montreal и издавана от Square Enix, могат да се сдобият с разширеното й издание, което включва ексклузивна книга от 40 страници, илюстрираща концепцията на игралния свят, ситуиран в 2027 г., оръжията, персонажите и други подробности от създаването на Human Revolution, саундтракът й, комикс, базиран на първото издание на адаптацията по DC Comics и др.

Над десет пъти по-ниска цена са заплатили онези, които имат принос за изстрелването на Game of the Year изданието на Borderlands до второто място в актуалния Steam Top 10. Специалната оферта на Valve спестява на потребителите 75% от 30-те Евро, за които ролевият екшън може да бъде закупен, когато не  е в промоция.

Третата най-продавана игра в платформата, Warhammer 40,000: Space Marine, също е с предстоящ рилийз, но предварителната й поръчка идва с бонус безплатно копие от Darksiders, вместо с отстъпка в цената от 50 EUR.

Сподели.