Deus Ex: Human Revolution Missing Link DLC ще струва $15, излиза на 18 октомври

Pinterest LinkedIn +

Първата порция с добавено съдържание към издаденото през август т. г. второ продължение на научно-фантастичната екшън ролева игра Deus Ex – Human Revolution, ще излезе за PC, X360 и PS3 на 18 октомври и ще струва $14.99, обявиха издателите на поредицата Square Enix.

Озаглавена Missing Link, добавката ще удължи игралното преживяване с още 5 часа. Прочита на публикуваните в специализираните медии превюта и тийзъри, както и на следващите две изречения, не се препоръчва на играчите, които не са довършили основния геймплей и искат да запазят в максимална степен интригата около събитията, в които ще бъдат въвлечени.

Spoiler! Феновете на Адам Дженсън от нежния пол ще имат удоволствието да видят главния герой в играта, озвучен от Elias Toufexis, с много по-оскъдна екипировка от обикновено, но за негово съжаление причината за голотата му не е от интимното естество. Заловен от охранители на Belltower, той е в незавидно положение, лишен от способността да използва механичните аугментации по тялото си и от оръжието си.

Точната дата на издаване на Deus Ex: Human Revolution Missing Link DLC за Mac предстои да бъде обявена, както и тази на рилийза на самата игра за Mac OS X. Той е планиран за предстоящата зима.

Сподели.