Безподобното "ритъм RPG" Sequence излиза в Steam на 20 октомври

Pinterest LinkedIn +

Ласкаво рецензираната ритъм-ролева игра Sequence, издадена ексклузивно в Xbox Live Indie Games по-рано тази година, ще дебютира в Steam на 20 октомври, обявиха създателите на заглавието – независимото студио Iridium Studios.

Тя ще може да бъде закупена срещу $ 4.99, предоставяйки на играчите 12 часа игрално време и 28 парчета, създадени от Ronald Jenkees и Michael Wade Hamilton.

Именно върху тях играещите ще експлоатират "ритъм" природата на играта, наподобяваща механиката на Dance Dance Revolution. Вместо чрез традиционните за ролевия жанр битки с оръжия, магии и пр., главният герой на Sequence ще може да победи враговете си – причудливи създания като мутирали растения и гигантски насекоми, в 1v1 надпревари по уцелване на верните посоки на падащите отгоре – надолу стрелки в такт с парчето, което чуват.

При всяка "битка" играчите трябва да следят за три компонента, разделени в три панела, между които може да се превключва във всеки един момент – "резервоарът" си с мана, защитата и нападението. Тяхната генерална цел ще бъде да изведат героя си от подземията на крепостта, в които е затворен по неизвестни причини, излизайки победител от гореописаните битки.


Сподели.