Destruction обещават да свирят на бис стари парчета

Pinterest LinkedIn +

Музикантите пристигат на 9 януари, ден преди концерта в зала „Христо Ботев”. За тридневния си престой в София, Marcel Schmier, Mike Sifringer и Marc Reign са изявили желание да разгледат столицата. В момента, Агенция „Прима” подготвя специална програма за гостуването на артистите.

Концертът на 10 януари ще открият българските групи Redrum и Suffer H. Подгрявящите групи ще свирят съответно по 20 и 25 минути. Малко преди 20:30 часа на сцената ще излезнат и легендарните Destruction. На близо 90-минутното шоу траш идолите ще изпълнят най-новите си парчета, както и класически хитове като “Mad Butcher”, “Curse the Gods” и “Bestial Invasion”. Пред представител на Агенция „Прима” музикантите потвърдиха, че е възможно да изпълнят и парчета, които не са предвидени в плей-листата, ако феновете скандират името на някоя стара песен.

Гримьорна с огромно огледало, гардероб и комфортна мебелировка са част от изискванията на музикантите за залата. В сравнително скромния лист с изисквания за менюто на групата са подчертани желанията да има огромно количество лед и хладилник в зоната на бекстейджа. Изрично оказано е в кетъринга зад сцената да има сандвичи, половина от които да бъдат със сирене. Мармалад, мед, йогурт, плодове, прясно мляко и чай са останалите предпочитания на музикантите в менюто им за вечерта на концерта.

Групата изисква гримьорната им да бъде зарадена с бутилка немско бяло и червено вино, “Jack Daniels”, бира, минерална вода и портокалов сок. Агенция „Прима” ще подбере специална селекция от реномирани български вина, за да ги предложи на музикантите. В специално интервю за Avtora.com, Mike Sifringer изяви желание да опита и традиционното българско алкохолно питие – ракия.

В момента, Destruction подготвят новия си албум, седем песни от който вече са готови. Музикантитге планират да влязат в студио през февруари, така че през пролетта албумът да бъде на пазара.

Инфо: Агенция „Прима”

Билети за концерта могат да бъдат закупени онлайн, на адрес: http://www.biletionline.com/
Сподели.