Деспина Ванди отложи концерта си у нас

Pinterest LinkedIn +

Концертът на гръцката изпълнителка Деспина Ванди, който бе обявен за 29 септември в Зала 1 на НДК, се отлага. Това съобщиха организаторите от "Moko Solotuion". Новата дата, на която певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес, ще е 12 март 2018 г. Мястото остава същото.

Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на звездата, но тя обещава да се реваншира на българските фенове с още по-впечатляващо и грандиозно шоу през март. Закупените билети ще важат за новата дата. А тези, които искат да върнат своя пропуск, могат да го направят до 31 октомври в касата на Eventim, от която е закупен.

Деспина Ванди (по паспорт Деспина Малеа) е родена на 22 юли 1969 г. близо до Щутгарт − в Тюбинген, Южна Германия. Семейството ù се връща в Кавала, когато малката Деспина е едва шестгодишна, и днес тя е една от най-обичаните и популярни певици в Гърция.

От старта на кариерата си през 1994 г. изпълнителката на "Gia" печели 7 пъти приза "Певица на годината". Тя е единственият артист от южната ни съседка, чиито сингли са ремиксирани от хитови диджеи като Арманд Ван Хелдън, Роджър Санчес и Джуниър Васкес.


Сподели.