Despicable Me 2 показва върхова форма с нов трейлър и постер (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Четири месеца преди световната премиера на Despicable Ме 2 (Аз, проклетникът 2) от Universal Pictures разпространиха нов официален трейлър и постер на предстоящата анимационна комедия, която разработват съвместно с Illumination Entertainment.

Видеото, както всички очакват, е пълно с хумор и разкрива, че в продължението на анимацията Гру и двама негови жълтурковци са вербувани от т. нар. Антизлойдейска лига за спирането на нов суперзлодей.

Във втората част на култовата анимация отново ще чуем гласовете на Стив Карел (Steve Carrell), Миранда Косгроув (Miranda Cosgrove), Кристен Уиг (Kristen Wiig) и Ръсел Бранд (Russell Brand), както и на новодошлите Ал Пачино (Al Pacino) и Стив Куган (Steve Coogan). В края на февруари 2013 г. Фарел Уилямс (Pharrell Williams), чието дело е саундтракът към първия филм, потвърди, че работи по музиката на неговото продължение.

Despicable Me 2 се очаква в кино салоните от 3 юли 2013 г. (5 юли в България) в 3D формат, а малко повече от година по-късно ще дебютира и самостоятелният филм за слугите на Гру - Minions.Сподели.