ДесиСлава стана актриса, с главна роля в музикалния филм "Малък - Голям" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Освен с безспорния си музикален талант, поп (фолк) дивата ДесиСлава очевидно има амбиции да покорява аудиторията и с... актьорски качества.

Популярната изпълнителка е с главна роля в българския филм "Малък - Голям", дело на младия режисьор Ясен Григоров в съдружие с известния български фотограф Темелко Темелков.

Продукцията е полу-документална и е посветена на музиката, смесваща лъскавия попфолк с тежкия метъл, циганския сватбарски оркестър с ъндърграунд звученето и др. Необикновената комбинация е подправена с разговор на членовете на разпаднала се траш-метъл група, като е прекъсван от общо 10 на брой видеоклипа. Във филма има и елементи на любовна драма.

"Аз съм едно от главните действащи лица. Разказвам доста истории, повечето от които са истински - никога и никъде не съм ги споделяла. Има разбира се и неща, които са измислени, но интересното и любопитното е, че до последния момент се питаш кое е истина и кое не...

Искрено се забавлявах по време на снимките. Не съм показала кой знае колко артистизъм, защото филмът е по-скоро документален, но благодаря на Ясен и на Темелко, че ми дадоха шанс да изпитам чувството да съм актриса. Сега вече съм сигурна, че актьорството е едно от нещата, с които ако имам възможност, бих се занимавала!", признава ДесиСлава. А режисьорът Ясен Григоров не спести похвалите си за добрите изяви на певицата.


Сподели.