Деси Слава е Любимата реалити звезда на България

Pinterest LinkedIn +

С чисто сърце може да заявим, че 2015-та е годината на Биг Брадър.

В края на лятото 11 напълно непознати лица сбъднаха мечтата си да станат част от популярното шоу, което стартира с концепцията "100 процента натурален". Месец по-късно с победата се окичи Никита Джонсън, а Къщата приюти 16 нови, вече утвърдени звезди в един от най-успешните VIP сезони.

За да завърши подобаващо започналата серия, бивши участници от различни реалити формати се завърнаха с надеждата на поправят миналите грешки. Едни останаха неразбрани, а други показаха, че един месец е напълно достатъчно време, за да разкрият себе си.

С 65 процента зрителски вот титлата Любима звезда на България си осигури Деси Слава, което автоматично постави Ваня Джаферович на второ място в класацията. Деси изигра играта често, искрено и от сърце. Историята на 36-годишната поп фолк певица и ММА боеца Зарко беляза формата и развълнува публиката, но не станахме свидетели на развръзка.

"Искам да благодаря на всички", заяви през сълзи Деси, която беше посрещната от най-близките си колежки и от 14-годишния си син Майки.

"Не съм разочарован. С Деси от самото начало сме били най-близки. За мен беше чест да участвам", сподели футболистът, който има в актива си победа в екстремното реалити Survivor. В един момент Ваня се замисли да напусне по собствено желание, но бързо промени мнението си. Той влезе в конфликт с Евгени, но в края на формата се разделиха с добри чувства.

Евгени Минчев не получи достатъчно зрителско доверие и зае достойното трето място. Лордът неколкократно заяви, че желае да спечели приза. Той правеше всичко възможно, за да провокира Съквартирантите и да създаде забавни моменти, с което и ще бъде запомнена играта му.

Четвъртото място зае Ваня Червенкова. След елиминацията си бизнес дамата заяви, че Big Brother All Stars е невероятно приключение, което носи невероятна емоция. Във формата тя възобнови приятелските си отношения с Евгени, с когото се съди в реалния живот. Тя се сприятели и със Соня Колтуклиева, с която през последния месец си размени доста тежки думи.

Вечерта стартира с музикални изпълнения на финалистите. Пиарът, подкрепян от Есил Дюран, изпя "Моя страна, моя България" на Емил Димитров. Нели Рангелова изрази подкрепата си за Ваня, като двете дами представиха вечния хит "Мой стих".

Хърватинът Джаферович се престраши да рапира на български заедно с Део и Лео. Деси доказа, че народната песен е в кръвта й, излизайки на сцената с квартет Славей.

Сподели.