Depeche Mode пристигнаха в София (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Точно в 15:30 ч. на 11 май 2013 г. музикантите от Depeche Mode кацнаха на българска земя с частен полет от Атина. На VIP терминала на Летище София ги посрещнаха журналисти и много върли фенове, които дълго скандираха имената на Дейв, Мартин и Анди.

Тази вечер легендарните музиканти ще имат малко време за релакс. След малко повече от 24 часа - на 12 май - предстои дългоочакваната им повторна изява пред многохилядната българска публика.

Сцената на стадион "Локомотив" вече е готова, със задължителния подиум отпред, по който Дейв Гахан ще достига до най-запалените си фенове непосредствено пред сцената. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат гигантските прожектори.


Входовете на стадион "Локомотив" в деня на концерта ще бъдат отворени в 17:30 ч. Движението по бул. "Рожен" ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май.


Триото от Есекс - F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20:00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появят около 21:00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа.

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първото им шоу беше в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май се състоя концертът им в Атина.

Depeche Mode за втори път в София: Just Can't Get Enough>>

Сподели.