"Денят на бащата" тръгва по БНТ през февруари

Pinterest LinkedIn +

Мини сериалът "Денят на бащата" ще стартира в ефира на Българската национална телевизия през февруари. В шест епизода модерната градска драма проследява историята на един разпадащ се брак и болезнените последствия, които раздялата носи за децата.

Част от звездния състав на лентата – актьорите Весела Бабинова, Глория Петкова и Александър Сано – разкриха предизвикателствата пред пресъздаването на една често срещана житейска ситуация в художествен филм. Актьорското трио коментира как всеки е изложен на риска да загуби човешки облик в критичните обстоятелства, с които съдбата често ни сблъсква при развод. Лентата застъпва гледните точки и на майката, и на детето, и на бащата.

"Все още не съм гледал готовия филм, но емоциите, които ни обединяваха на снимачната площадка, ми подсказват, че сме създали нещо истинско" – споделя Александър Сано. Снимачният процес е бил предизвикателство за Глория Петкова, която тогава е била бременна с първото си дете, разкри самата тя в предаването "Отблизо с Мира".

Още информация за филма има тук.
Сподели.