Деян Каменов от „Д2“ се сбогува с „Фермата“ след гладиаторска битка

Pinterest LinkedIn +

Баскетболистът Радослав Колев отстрани музиканта с 11 на 4 в един от най-зрелищните дуели за всички сезони

Мощна експлозия от адреналин и тестостерон избухна във „Фермата“ в събота вечер, когато на Арената се изправиха двама от най-силните мъже през този сезон - вокалистът на „Д2“ Деян Каменов-Дидо и баскетболистът Радослав Колев. Музикантът и шампион от четвъртия сезон на предаването падна от съперника си с 4 на 11, след като се раздаде в един от най-зрелищните дуели за всички осем издания на риалитито.

Дидо се бори мъжки и въпреки че се удари жестоко още в първите минути, продължи на пълни обороти до финала. „Благодаря, че отново ме пуснахте в това приключение. Радо се оказа страхотен играч - спортист, дисциплиниран, с повече хъс, по-млад и по-издръжлив", заяви рокаджията преди да си тръгне.
В първата битка от високоенергийния мъжки сблъсък съперниците трябваше да се освободят от въже, омотано около дървено магаре, да се придвижат с каруца по трасе от релси, да съберат десет чувала и да забият седем пирона. Радо премина през изпитанието без грешка, със забележителна бързина и точност. За разлика от него, Дидо стартира трудно - заплете се във въжето, а след това падна в движение от каруцата и се нарани. Въпреки фалстарта и болката той изостана само с девет секунди от съперника си. С малко по-добър резултат Радо триумфира.

Във втората битка баскетболистът показа изумителна скорост при рязането на летви, сравнима с тази на циркуляр, и отново спечели. При отговорите на въпросите от Алманаха опонентите завършиха наравно, а Радо запази преднината си. В следващото изпитание - разсичането на талпи - вокалистът на „Д2“ показа на какво е способен. Като развъртя брадвата със страхотна мощ и демонстрира забележителна издръжливост, Дидо се справи пръв.

Решителната пета битка, не изискваше сила, а концентрация, търпение, тактика и рефлекс. Качени един срещу друг върху ниски постаменти, съперниците трябваше да дърпат двата края на въже, а целта им беше да принудят опонента си да загуби баланс и да стъпи на земята. Дидо поведе, но точно когато изглеждаше, че ще обърне играта, Радо го надхитри и спечели не само битката, но и дуела.

Освен че записа първата си лична победа във „Фермата“, баскетболистът взе точка за своя отбор „Нови надежди“, който на този етап изостава от конкурентния „Стари герои“.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.