Dead or Alive 5 излиза за Xbox 360 и PlayStation 3 през 2012 г.

Pinterest LinkedIn +

Наследникът на издадената през 2005 г. ексклузивно за Xbox 360 Dead or Alive 4 - DOA 5, ще излезе за Xbox 360 и PlayStation 3 през 2012 г. и ще се отличава чувствително на ниво околна среда – елемент, върху който ще бъде поставен един от акцентите при разработката й, обявиха издателите на популярната японска бойна поредица - Team Ninja, на специална презентация, предшестваща старта на тазгодишното Tokyo Games Show.

Показаното на презентацията демо представя бойните умения на Ryu Habayusa – един от 26-те персонажа, включени в издадената по-рано тази година ексклузивно за Nintendo 3DS Dead or Alive: Dimensions – 15-тата игра от поредицата, отличаваща се от всички издадени дотогава в поредица в няколко аспекта, в това число фактът, че е единствената, предназначена за Nintendo конзола, и първата, събрала толкова голям брой игрални персонажи на едно място.

Демонстрираният геймплей от DOA5 е ситуиран в динамично променяща се обстановка на покрива на висока сграда, където освен агресивно настроените един към друг персонажи, из въздуха прехвърчат електрически искри и строителни елементи, пренасяни от товароподемни кранове. Team Ninja са показали още ключов графичен арт от играта, представящ нов персонаж от женски пол.

Сподели.