Дъщерята на рапъра Доктор Дре живее в кола

Pinterest LinkedIn +

Голямата дъщеря на американския рапър Доктор Дре (Dr. Dre) - Латаня Йънг (LaTanya Young) - е бездомна. Тя разказа за тежкото си положение пред таблоида "Daily Mail" 

38-годишната Йънг, която работи като разносвач на храна, заяви, че нощува в кола под наем, защото не може да си позволи да наеме апартамент в Калифорния поради високите цени. Тя твърди, че се е обърнала за помощ към баща си, но той не й е давал пари повече от година и половина.

Латаня е дъщеря на Доктор Дре от първия му брак. Рапърът се е развел с майката Лиза Джонсън, когато момичето е било на пет години. Латаня отглежда сама четири от внучетата на рапъра. "Децата ми сега остават при приятели, само аз живея в колата", казва жената.

Бездомната Латаня
Тя признава, че няма телефонния номер на баща си, когото не е виждала от 18 години, и общува с него чрез други хора. 

Припомняме, че 56-годишният Андре Ромъл Йънг, известен като Доктор Дре, е американски рапър, актьор и продуцент, смятан за една от най-влиятелните личности в хип-хопа. Той е работил с Тупак Шакур и Снуп Дог. Създава своя музикална компания, наречена "Aftermath Records", и през 1999 г. издава мултиплатинения албум "2001", записан заедно със Снуп Дог. Самият той е откривател на нови звезди като Еминем, 50 Cent, The Game, Бъста Раймс и др. С годините Доктор Дре се превръща в един от най-богатите рапъри на света, а през 2008 г. създава и собствен модел аудио слушалки, които също се продават много добре.

През януари стана известно, че Доктор Дре е постъпил в интензивно отделение. През 2020 г. го напусна съпругата му Никол Йънг. Тя поиска от музиканта издръжка в размер на почти два милиона долара на месец.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.