Darksiders II ще има New Game+, wave-базиран сървайвъл мод

Pinterest LinkedIn +

Нови подробности около Darksiders II, касаещи геймплея на горещо очакваната екшън адвенчър игра на Vigil Games, излязоха наяве броени дни преди появата й за пазара.

Продължението на супер успешната оригинална игра, интерпретираща библейската тема за Четирите конници на Апокалипсиса, в което играчите ще се превъплъщават в Смърт, ще има New Game+ режим.

Това означава точно онова, което означава New Game+ за всяка друга игра с такъв режим – след като веднъж изиграят кампанията, играчите ще могат да я стартират отначало с по-голяма трудност, но с всички придобивки (както артефакти, така и умения), с които са се сдобили при първото изиграване.

Другата новост в Darksiders II е Arena Challenge – wave-базиран сървайъл режим, който ще може да се стартира на всеки пет нива. Тогава играчът ще бъде изправен пред дилемата дали да запази възнаграждението, което му се предлага, или да рискува и влезе в битка с орди чудовища, за да спечели още по-голяма награда. Както може да се предположи, окаже ли се губещ, няма да получи нищичко.

Darksiders II ще излезе за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 на 14 август, а в момента, в който Wii U направи своята премиера – и за новата гейм система на Nintendo.

Сподели.