Дара, Натали, Неделя и Ивет на финал в „Dancing Stars“

Pinterest LinkedIn +

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след инфарктна вечер по bTV

Финалистите в „Dancing Stars“ по bTV вече са ясни. След дълги дни на изтощителни репетиции, феноменални танци и драматични емоции четири двойки ще атакуват първото място. Поп певицата Дара и Джими, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър, неврологът д-р Неделя Щонова и Атанас, както и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор стигнаха до последната права на оспорваното състезание и ще влязат в битка за бляскавия трофей.

Техните имена станаха ясни след инфарктна вечер, която премина през серия от обрати и завърши с двойна елиминация. Само на крачка от финала на „Dancing Stars“ отпаднаха певецът Папи Ханс и неговата партньорка, вдъхновител и учител в танците Ани. От предаването си тръгнаха също Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина, която разви неподозирани качества в каскадьора. Съдбовното решение кой да остане в предаването и кой да се прибере у дома взеха зрителите.


Папи и Ани

Полуфиналът стартира при убийствена конкуренция, а атрактивните хореографии и смели поддръжки неведнъж изправиха публиката и журито на крака. Първи на дансинга в елегантна румба се завъртяха Папи и Ани, а след като овладяха паркета, се издигнаха на обръч във въздуха. Танцовото динамо в лицето на невролога д-р Неделя Щонова и Атанас се впусна в елегантен куикстеп. В същия стил пълен синхрон и съвършен хват демонстрираха олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор.

В решителната вечер всеки танц беше измислен и изпипан до последния детайл. Синоптичката Натали Трифонова и Димитър завладяха сцената с енергично ча-ча-ча. Поп певицата DARA и Джими плениха със секси джайв и хип-хоп фюжън. А Валери и Дорина редуваха нежност и страст в аржентинско танго.


Валери и Дорина

Журито вдигна напрежението с поредното предизвикателство към участниците. Разделени в два отбора от по три двойки, те трябваше да се състезават с индивидуална хореография, но на една и съща песен. Тимът на Неделя, Ивет и Дара и техните партньори се изправи срещу Натали, Папи и Валери и половинките им. Перфектните им изпълнения развълнуваха съдиите и те вдигнаха два пъти по 40 точки.Следващата седмица ще се превърне в най-голямото изпитание за звездите и техните партньори на паркета. Предстои епичният финал и най-зрелищната битка. Една двойка ще докаже, че е овладяла висшия пилотаж в танците, ще вдигне високо купата и ще получи титлата „Крал и кралица на бала“. А „Dancing Stars“ ще има своя голям шампион.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.