Виктор Стоянов и Михаела напуснаха „Dancing Stars“ на метри от полуфинала

Pinterest LinkedIn +

Шест двойки продължават в битката за купата в най-ефектното танцово шоу по bTV

„Dancing Stars“ влезе в безмилостната си фаза, в която журито и зрителите следят всяка стъпка на състезателите под микроскоп. Една от най-креативните двойки напусна танцовото шоу по bTV на крачка от полуфинала. Виктор Стоянов и Михаела се сбогуваха с мечтата да вдигнат купата, но оставиха незабравима следа със смелите си провокации на паркета, силните си послания и ефектна хореография. Двамата си тръгнаха от надпреварата след разтърсващ двубой срещу друг обичан тандем - синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър. Трудното и финално решение кой да се раздели с дансинга и кой да остане да се бори за трофея взеха зрителите.

Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен“, каза Виктор. Въпреки че измина дълъг път и показа изключително развитие в „Dancing Stars“, Стоянов демонстрира скромност и самоирония. Последният танц, изпълнен от него и Михаела, беше гореща самба с хип-хоп „загар“.

Във вечерта, в която всяка грешна стъпка можеше да се окаже крачка към изхода, оцеляха шест двойки. Телевизионната водеща д-р Неделя Щонова и Атанас подпалиха фитила на танцовата вечер с взривяващо пасо добле. Поп звездата Дара и Джими се впуснаха в изящна румба, разкриваща дълбоки, чисти емоции. А каскадьорът Валери Григоров и Дорина създадоха не танц, а филм със своя вихрен куикстеп.

Три двойки се представиха блестящо и получиха максималните 40 точки от журито. Атрактивни и дръзки, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър внесоха мистика, сексапил и доза агресия с пасо добле. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор доказаха класата си с фееричен фокстрот. Поп певецът Папи Ханс и Ани създадоха перфектен спектакъл на ръба на сериозното и забавното, а изпълнителят сложи зелената маска на Джим Кери и завъртя главите ни със самба.

След индивидуалните изпълнения журито подложи състезателите на още едно изпитание - за първи път през този сезон участниците влязоха в изтощителен танцов маратон. Всички двойки стъпиха едновременно на сцената и, без почивка, изпълниха пет поредни танца в пет различни стила. Победители в предизвикателството, изискващо светкавична реакция и смела импровизация, станаха Неделя Щонова и Атанас.

В следващия епизод на „Dancing Stars“ предстои не само инфарктен полуфинал, но и двойна елиминация. Шестте двойки ще трябва да демонстрират перфекционизъм, силна психика и пълна концентрация, но само четири от тях ще бъдат допуснати до големия финал.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.