Даниел Петканов и Александра ще озвучават новия "Гринч"

Pinterest LinkedIn +

Вече знаем много за един от най-колоритните образи на "Illumination" и "Universal Pictures" – начумереният, ексцентричен до върха на нестандартната си прическа Гринч. Любопитно е обаче, че някои от героите в дългоочакваната продукция са озвучени от талантливия актьор Иван Юруков и от риалити семейство Петканови. С много ентусиазъм и енергия те "влизат в обувките" на своето анимационно "аз" и внасят още повече чар в забавна анимация.

Иван Юруков дава гласа си на една от най-ключовите роли във филма, която съпровожда зрителите през цялото "гринчовско" приключение и дава непринуден и обективен поглед на историята, а именно – тази на разказвача. С голям опит в озвучаването и добре познат с ролите си в редица български филми и театрални постановки, Иван Юруков придава авторитет както на ролята, така и на целия сюжет със специфичната дълбочина и характер на гласа си.

Александра и Даниел Петканови влизат в новото си амплоа за първи път. Те озвучават щастливи хора от градчето Койвил, завладени изцяло от магията на празника, или с други думи – герои, напълно различни от по своята натура от вечно зеления и сърдит Гринч.

Гринч идва в кината на 23 ноември.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.