Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в "Хасиенда Резидънс"

Pinterest LinkedIn +

Шеф-готвачът Дани Спартак развихри своите кулинарни способности в един от луксозните апартаменти на бутиковия жилищен комплекс "HACIENDA Residence".

Един от малкото готвачи, завършил курс за "French Cuisine" в престижната академия "Le Cordon Bleu", избра за своя арена на кулинарната надпревара в "Черешката на тортата" любимия на звездите комплекс в село Иваняне, близо до София.

Гостите на специалната вечеря, на която домакин бе големият победител в "Hell’s Kitchen", бяха бившите му конкуренти от първи сезон на кулинарното риалити Мартин Трухчев, Светлана Илиева, Нина Малакова и Габриела Станимирова. По време на вечерята Дани отново направи впечатление на всички, като многократно призова за консумацията на български сезонни продукти. Именно на това свое правило той ще държи в собствения си ресторант "Добра година", който ще отвори врати тази пролет на ул. "Раковски" 174.

Надпреварата в специално избрания от шеф-готвача апартамент с гледка към Витоша, Стара планина и частния парк на комплекса, премина под зоркия поглед на шеф Манчев, който също не пропусна да сподели впечатлението си от уникалната архитектура и стил на сградата.

Нашумелият в последната година жилищен комплекс привлече с неповторимия си стил и други популярни български лица като Елена Брусарска, Диляна Попова и Златка Райкова. Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда. В архитектурата преобладават африкански мотиви с примеси на рустик акценти, феерия от цветя и зеленина, каменни и винтидж елементи, зад които умело са прикрити компонентите на иновативното съвременно строителство за по-комфортен стил на живот.

Проектът "HACIENDA Residence" е дело на "СКАБРИН" – лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейности с близо 30-годишен опит. Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда. Изключително луксозните общи части на всеки етаж разполагат с комфортни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални мотиви, обгръща сградата отвън и отвътре. Ефектни ръчни стенописи допълват общото усещане за комфорт и лукс  и правят всеки кът от преддверията различен, автентичен и неповторим.

Сподели.