Dancing Stars 2013: Райна с триумфален дебют в шоуто, Део с най-висока оценка от Алфредо Торес

Pinterest LinkedIn +

Седмица след като за първи път бяха присъдени 40 точки на двойката Стелла и Наско, на 23 април 2013 отново Наско, но този път в партньорство с попфолк звездата Райна, получи като оценка за представянето си в Dancing Stars 2013 безпрецедентното 10+. Само след три дни тренировки двамата представиха своя съвременен танц по песен на Кристина Агилера, получавайки общо 37 точки от четиричленното жури, достатъчни им, за да оглавят класирането.

"... Не бих могла да го кажа с думи така, както мога с танц...", написа след дебюта си на сцената на Dancing Stars Райна, която през 2009 г. триумфира на финала на Vip Dance. Сега тя влиза в шоуто като гост-участничка, замествайки контузената Стелла.

Изпълнението й с Наско предизвика еуфория у Калин Сърменов, който не се задоволи с максималната оценка "10", а добави към нея написан на ръка на бял лист хартия знак плюс. 10 присъди на двойката и Илиана Раева, Галена Великова даде оценка 9, а Алфредо Торес, който заяви, че не е харесал танца, вдигна 8.

Пак той бе най-критичен към Латинка и Фил, които останаха на последно място и са най-вероятната двойка, която ще отиде на елиминации в петък.

Единственият танц, спечелил уважението на кубинския танцьор и хореограф, бе този на Део и Елена. След като обяви края на връзката си с Лора Караджова и афишира чувствата си към Елена, Део призна, че би искал да има деца и мисли за това от "една-две години".

Гледай видео със звездите от Dancing Stars>>


Сподели.