Райън Лохте вече плува и в телевизионни води, стана хит в YouTube (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Единадесеткратният олимпийски медалист Райън Лохте се гмурна в бурни води, след като на 21 април 2013 г. стартира свое собствено реалити шоу по E!, наречено What Would Ryan Lochte Do?

28-годишният американски спортист, който към април 2013 г. държи три индивидуални световни рекорда (на 100, 200 и 400 метра съчетано), се е решил на дръзката крачка да сподели със света целия си живот, като се започне с подготовката му за следващите летни олимпийски игри (2016) и се стигне до отношенията със семейството и приятелите му. И не на последно място осъществяването на мечтата му да открие жената, на която да отдаде сърцето си.

Епизодите на What Would Ryan Lochte Do? ще се излъчват веднъж седмично – в неделя – и ще бъдат с времетраене от 21 мин. Пилотният е озаглавен What Would Ryan Lochte Do... With a TV Show? и представя на зрителите семейството на Райън и неговия антураж - Lochterage.

Вторият, чиято премиерна дата е 28 април 2013 г., е озаглавен What Would Ryan Lochte Do... in Washington D.C.?, а третият - What Would Ryan Lochte Do... for Love?.

И докато първите цифри, отразяващи успеха на шоуто, все още предстои да излязат, през последните дни около Лохте и неговите телевизионни изяви, зачестили чувствително в навечерието на премиерата на What Would Ryan Lochte Do, се вдигна голям шум.

Този шум включва истеричния смях на водещите на Good Day по Fox Шейнел Джоунс (Sheinelle Jones) и Майк Джерик (Mike Jerrick), които изгубиха самообладание след като интервюираха на живо Лохте чрез директна видеовръзка.

Нееднократно вземан на подбив след интервюта и медийни изяви, с отговорите си на въпросите на двамата водещи Лохте неволно стана звезда в един от най-големите хитове в YouTube в последните дни. Само за четири дни клиповете с интервюто на плувеца, чиито любими фрази са "Jeah" и "Turn it up", генерираха над 3 млн. гледания.

За сравнение, сегментът от гостуването му в шоуто на Елън Дедженеръс, публикуван едновременно с въпросните клипове, има 260 000 гледания.


Сподели.