Dancing Stars 2013: Ицо Хазарта и бившият съпруг на Мария Игнатова в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Ицо Хазарта от Ъпсурт и бизнесменът Петко Димитров - бивш съпруг на актрисата и водеща на "Господари на ефира" Мария Игнатова - ще се изявяват на сцената на Dancing Stars, чийто старт ще бъде поставен в 20:00 ч. на 11 март.

Рапърът ще си партнира с танцьорката Лили Величкова, разкривайки своите "паркетни" умения. Репетициите до момента показват, че те са много по-солидни, отколкото феновете на Ицо Хазарта са предполагали, твърдят от щаба на Нова телевизия.

Коя ще е дамата, с която собственикът на столично попфолк заведение ще покаже и развива своя талант в танците, ще стане ясно едва при старта на Dancing Stars.

Петко Димитров споделя, че и моторите, и жените му са "лимитирана" серия. Във втората категория попада Мария Игнатова, с която той ще "дели" ефира на Нова телевизия, след като на 7 март шоуто "Пълна лудница" стартира с нови епизоди.

Три месеца след края на миналогодишния Big Brother маратон Алекс Сърчаджиева ще се завърне като водеща на Dancing Stars.

Неин партньор ще бъде актьорът Красимир Ранков, асоцииран от повечето телевизионни зрители като шефа на охраната на мола от сериала "Стъклен дом", а отскоро и като ген. Джуров от хитовия ситком на Нова телевизия "Етажна собственост".

Освен Ицо Хазарта и Петко Димитров, в предстоящия сезон на Dancing Stars ще се изявяват Ангел (от хитовото дуо Ангел и Моисей), Наталия Кобилкина, Люси Иларионов, Латинка Петрова, Румен Луканов, Детелин Далаклиев, Глория, Део и др.

14-те двойки, които ще се състезават в шоуто, ще бъдат представени в живи предавания в две поредни вечери – на 11 и 12 март.

Валс, танго, фокстрот, куикстеп, румба, ча-ча-ча, пасо добле, самба, джайв и Бродуей са 10-те дисциплини, през които всяка от звездите ще премине заедно с професионалната си половинка. Dancing Stars ще продължи три месеца и ще се излъчва всеки понеделник и петък по Нова телевизия.

Сподели.