Dancing Stars 2013: Сексоложка, музикант и режисьор влизат в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Една от най-популярните сексоложки в България - Наталия Кобилкина, известният водещ и музикант Деян Славчев-Део и режисьорът Люси Иларионов са три от звездите, които ще се включат в танцувалното шоу Dancing Stars по Нова телевизия.

Човекът "зад кадър" Люси Иларионов, който режисира някои от най-известните поп-фолк звезди и техните видеоклипове, е завършил актьорско майсторство в класа на големия Крикор Азарян, но танците и музиката също са сред силните му страни.

През 90-те той активно се занимава с модерен балет, хип-хоп, спортни танци и брейк. Създадената от него школа по танци събира овации по републиканските състезания, а самият Люси може да се похвали с първо място във free dance категорията.

Днес, 20 години по-късно, позагубил доста от спортната си форма, Люси ще си припомни забравеното заедно с професионалната танцьорка Петя Димитрова, с която ще демонстрират на публиката какво тежи повече на сцената - килограмите или химията между двойката.

Друг специалист по химията между половете - сексоложката Наталия Кобилкина - обича да  говори за секса открито, но следващите три месеца ще трябва да покаже дали практиката може да надмине теорията и кои са тънките психологически детайли, които превръщат танца в неустоима съблазън.

За Део пък танците в шоуто ще са поредното артистично предизвикателство във впечатляващата му кариера на сервитьор, барман, водещ на предавания и церемонии, актьор и музикант. С него на дансинга в шоуто ще се разпорежда красивата Елена Добрикова.

Dancing Stars започва на 11 март и ще се излъчва в понеделник и петък от 20:00 ч.

Сподели.