Dancing Stars 2: Инджи от "Перла" гостува в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Сонгюл Йоден е голямата звезда, която ще пристигне у нас специално за втория сезон на предаването Dancing Stars.

Туркинята, позната на родните зрители като Инджи от сериала "Перла", ще гостува в неделния епизод на шоуто, на 11 октомври.

Преди дни стана ясно, че и друга звезда от хитовия турски сериал ще пристигне в България. Актьорът Ковандж Татлъ, който изпълнява ролята на Мехмед, ще бъде специален гост на световния конкурс Best Model of the World, който ще се състои на 11 декември в София.

Любопитно е, че освен на малкия екран, Сонгюл Йоден и Ковандж Татлъ се радват на любовни взаимоотношение и в реалния си живот.Междувременно, на 4 октомври предстоят първите изяви на участниците в Dancing Stars 2. Задачата на звездите са хореографии в стил "танци на народите".

На дансинга в шоуто ще се вихрят руско-цигански романси, сиртаки, фламенко, дайчово хоро, тракийско право хоро, ирландски, индийски танци, ръченица и др. Звездите обещават изненади около хореографиите си, като една част от тях дори са решили да вмъкнат и домашни любимци в танците си.Непосредствено след старта на
Dancing Stars 2 не закъсняха и първите оплаквания на вип-танцьорите. Етиен Леви се похвали със синини, а с кръв по краката си тръгва oт репетиции Мадлен Алгафари.

Най-драматично обаче танците се отразиха на топмодела Венета Харизанова. Красавицата се разплака по време на първите си репетиции, защото македонското ширто й се стори доста трудно.

Сподели.