Dancing Stars 2: Аксиния, Графа и Крум Савов кършат снага

Pinterest LinkedIn +

По-малко от месец след старта на VIP Dance, и конкурентният танцувален формат Dancing Stars се завъртя в родния телевизионен ефир.

Вторият сезон на шоуто, продуцирано тази година от Слави Трифонов и неговата компания "7/8", стартира с представянето на старетелно пазените в тайна звездни участници, които ще се борят за титлата "Крал и Кралица на бала".


Аксиния

Сред тях се открояват имената на поп изпълнителите Аксиния и Графа, топмодела Венета Харизанова и спортния журналист Крум Савов.

В Dancing Stars 2 танцувални умения ще овладяват и музикалният педагог Етиен Леви, шоуменът Миодраг Иванов, водещият на спортните новини на bTV Тодор Кирков, както и актьорът Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева.


Графа

На дансинга ще се разкършат още "златното момиче" Бианка Панова, психотерапевтът Мадлен Алгафари и певицата Кристина Димитрова.

Всички те ще бъдат оценявани от тричленно жури в състав - Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос Агапиу, чиято съпруга Мария Агапиу също участва в предаването, партнирайки на Крум Савов.


Уважаемото жури

Мис България 2007 Юлия Юревич даде и първата задача на участниците – танци на народите, като всяка двойка изтегли отделна хореография, която ще представи следващата неделя. Тогава в Dancing Stars 2 ще се вихрят руско-цигански романси, сиртаки, фламенко, дайчово хоро, тракийско право хоро, ирландски, индийски танци, ръченица и др.


Венета Харизанова

Водещи на предаването са актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов, познат като лице на "10-те най" и "Това го знае всяко хлапе".

Сподели.