Да кажа или да не кажа (The Dilemma)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 111 мин. Режисьор: Рон Хауърд Сценарист: Алън Льоб С участието на: Винс Вон, Кевин Джеймс, Уинона Райдър и др. Драма, комедия

За филма: 

Виртуозът и двукратен носител на Оскар Рон Хауърд се завръща на екран две години след успеха на "Ангели и демони" с най-новото си предложение - "Да кажа или да не кажа". Реализиран в жанра комедийна драма, филмът отново е резултат на сътрудничеството му с Брайън Грейзър, с когото още през 1986 г. двамата създадоха компанията Imagine Entertainment, управлявана успешно от тандема и до днес.

В каста Хауърд се е доверил на добре познати имена - Винс Вон, Кевин Джеймс, Дженифър Конъли и Уинона Райдър, чиято кариера проявява видими признаци на съживяване след участието й в Black Swan на Дарън Аронофски. Лентата е заснета в Чикаго, Илинойс с типичния за холивудските стандарти бюджет от 70 милиона долара. 

Историята:

Рони прави тревожни открития за извънбрачна афера на съпругата на най-добрия си приятел Ник. Сега пред него стои дилемата дали трябва да разкрие наученото и възможно ли е това да сложи край на добрите взаимоотношения между тях?!  


Сподели.