D2 забиват благотворително за I Can Too в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

На 27 ноември в Sofia Live Club D2 ще изнесат голям благотворителен концерт в помощ на децата с увреждания и дейността на фондация "И Аз Мога"/I Can Too, на която са дългогодишни поддръжници и партньори.

За шоуто в столичния клуб, което е с начален час 23:00, D2 подготвят двучасов сет, който включва както класики от досегашнитe им три албума, така и чисто нови парчета, който бандата записва в момента.

По време на концерта D2 ще изпълнят и песента "И Аз Мога", която световните звезди Slash, Matt Sorum (Guns N'Roses, Velvet Revolver) и Lanny Cordola дариха за целите на I Can Too, а D2 направиха в български вариант.

Всеки желаещ може да свали парчето на мобилния си телефон или компютър, изпращайки sms с текст D2 на кратък номер 14 15 и дарявайки 1.20 лв. с ДДС за децата с увреждания.

През 2010 година D2 се занимаваха основно с композирането и записите на своя нов албум, а концертите им бяха предимно в чужбина - турнета и участия на фестивали в Чехия и Турция. Голямото им шоу в България бе на основната сцена на фестивала Spirit of Burgas 2010 през август.

Сподели.