Цветни кейсове iPaint за лятото

Pinterest LinkedIn +

Всички обичаме стилния външен вид на новите джаджи – заоблени ръбове, извити ъгли, лъскав черен корпус… Но лятото не е време за черно! Вкарайте малко цвят в живота си.

Не ни разбирайте погрешно – черният смартфон си е класика. Но не е лошо от време на време да разнообразяваме с нещо малко по-жизнерадостно. Най-лесният начин това да се случи е с помощта на кейс, който да освежи иначе изключително сериозните ни телефони.

Ще откриете, че малко кейсове са по-жизнерадостни от тези на марката iPaint. С италиански дизайн и шарени цветове, те вдъхват нов живот и на най-сивата пръчка, пък ако ще тази пръчка да е iPhone 6. Уви, изброените по-долу аксесоари са само за последната версия на Apple смартфона – сори, фенове на Android.

iPaint Palm Spring SC Case

Когато говорим за пъстри цветове, първо се сещаме за цветя – естествено, в iPaint серията флоралните мотиви са сериозно застъпени. Можете да вземете например iPaint Black Flower DC Case (цена 59 лв.) – калъф тип портфейл, който, освен че изглежда красиво, защитава отвсякъде и самия телефон. Ако ви трябва нещо по-семпло, iPaint Palm Spring SC Case (цена 39 лв.) е точно за вас – този кейс покрива само задния капак на устройството.

Най-популярното цвете, без съмнение, е розата. Съгласните с това неподкрепено с никакви доказателства твърдение могат да избират между iPaint Bloom HC Case (цена 39 лв.) и iPaint Black Flower HC Case (цена 39 лв.) – първият е по-светъл, докато вторият съчетава ярките окраски с по-тъмен фон, от което се получава доста приятен контраст. Споменахме ли, че получавате и скин за предната част на телефона, така че цветният ефект да е видим отвсякъде?

iPaint Black Flower HC Case

В случай че вместо цветя предпочитате разноцветните животни, можете да се оборудвате с кейса iPaint Butterfly SC Case (цена 39 лв.) – както подсказва името  с пеперуди, или с iPaint Tucanos SC Case (цена 39 лв.), който е украсен с много забавни папагали. Както и при другите калъфи, и тези са матирани и приятни на допир, така че да не се изплъзват лесно от ръката ви.

iPaint Tucanos SC Case

За финал ще ви покажем и най-забавното предложение - iPaint Watermelon HC Case (цена 39 лв.), който превръща телефона ви в парче диня! Изглежда наистина забавно и носи лятно настроение. Само не се опитвайте да го захапвате или да го инжектирате с мастика.

iPaint Watermelon HC Case

Независимо какво лято ни очаква – облачно и дъждовно като миналогодишното, или пък жежко, нищо не пречи да си го направим с една идея по-цветно!

Купи iPaint Black Flower DC Case ТУК

Купи iPaint Palm Spring SC Case ТУК 

Купи iPaint Bloom HC Case ТУК

Купи iPaint Black Flower HC Case ТУК 

Купи iPaint Butterfly SC Case ТУК

Купи iPaint Tucanos SC Case ТУК

Купи iPaint Watermelon HC Case ТУК


Сподели.