Цвети и Светльо от "Еxpose" заразяват с летен вирус

Pinterest LinkedIn +

Верни на своя провокативен стил, Цвети и Светльо от "Expose" не се примиряват с есента, а остават влюбени в лятото. Новият им хит "Много съм добре", освен че точно описва тяхното душевно състоянието, носи целия позитивизъм, емоция и енергия на този израз.

В създаването на песента не малка роля има и звездата на уеб сериала "Следвай ме" Марио Михайлов. Марио запознава Цвети и Светльо с Димитър Лефтеров, по-известен като Mitko Beats. Секунди са нужни, за да може изпълнители и композитор да се "усетят" и да започнат творческа работа заедно – Марио и Митко пишат текста, а всички заедно създават музиката.

За съжаление, премиерата на видеото съвпадна с доста тежък личен момент в живота на Цвети. Съпругът на сексапилната изпълнителка получи тежка травма буквално часове преди "Expose" официално да пуснат клипа. Крум Николов е един от най-популярните български каскадьори, звезда в "Motor Show", с което обикаля Европа. По време на изпълнение на сложна каскада в Гърция моторът на Крум се подхлъзва и се стига до инцидента. "Слава Богу, преминахме през най-трудното и Крум вече се възстановява след сложната операция на ключицата" – споделя Цвети и добавя с присъщия си оптимизъм: "Според лекарите поне шест месеца няма да може да се върне в шоуто, но това пък означава, че ще е до мен по-дълго време. С една дума – много съм добре!".


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.