Cuartero, Leon и Deso закриват сезона в Cacao Beach Club

Pinterest LinkedIn +

Лято 2017 ще остане в спомените на хилядите фенове на електронната музика и Cacao Beach Club благодарение на тазгодишната силна селекция от артисти, които посрещаха слънцето всеки уикенд. На 1 септември (петък) клубът ще го посрещне за последен път заедно с Cuartero, италианеца Leon и Deso.

По време на сезона Cuartero взе участие в серията от партита "Sunward", която се проведе за пръв път и качи на българската сцена много талантливи артисти от световната техно сцена. Диджеят, който се свързва с популярни лейбъли като "Hot Creations" и "Circus", имаше честта да даде край на серията с разпознаваемите си стил и сценично поведение. След зареждащия финал на Sunward в края на юли в ръцете на Cuartero ще бъде и част от закриването на сезона този петък.

За да отпразнува подобаващо, клубът кани и още един артист, чието обявяване развълнува феновете на електронната музика. LEON е човекът, който често се споменава в хаус средите от пробива му в началото на 2009 г. Рилийзът, който го изстрелва, е за лейбъла на Steve Lawler − "Viva". Следват рилийзи за нашумелия лейбъл на Nick Curly − "Cecille", както и за успешния ReBirth Records. Портфолиото на Leon съдържа и ремикси за артисти като Audiofly, Felipe Velenzuela и Ali Nasser, а наскоро един от траковете му − Rain in Rio − беше лицензиран за компилацията "Green & Blue" на Cocoon.

Към днешна дата Leon е един от продуцентите, които спомагат развитието и преоткриването на хаус музиката и това му носи подкрепата на основни играчи в индустрията като Luciano, Carl Cox, MANDY, Loco Dice, Ricardo Villalobos и много други. Cuartero и Leon ще бъдат в компанията на Deso, който ще открие вечерта.

Билети за последното парти от програмата на Cacao Beach Club можете да намерите на цена от 18 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Сподели.