Порно актрисата Sunny Leone вдъхнови документален филм и трейлърът е обещаващ!

Pinterest LinkedIn +

Sunny Leone e това, което обединява всички хетеросексуални индийци. Момичето, родено в Канада, което разби всички стереотипи на индийската култура и стана принцесата на Боливуд. Mostly Sunny e новият документален филм за индийската звезда и разказва за препятствията, през които тя минава, за да стане жената, която е днес. "Това, в което бях добра, е от четвърт долар да правя един", споделя Леоне, чието истинско име е Каренджит Вохра. "Реших, че ако ще си събличам дрехите, за да ме гледат другите, ще взема всеки цент за това", допълва тя. Премиерата на филма беше през септември 2016 г.

Sunny Leone e това, което обединява всички хетеросексуални индийци. Момичето, родено в Канада, което разби всички стереотипи на индийската култура и стана принцесата на Боливуд. 

Mostly Sunny e новият документален филм за индийската звезда и разказва за препятствията, през които тя минава, за да стане жената, която е днес.

"Това, в което бях добра, е от четвърт долар да правя един", споделя Леоне, чието истинско име е Каренджит Вохра. "Реших, че ако ще си събличам дрехите, за да ме гледат другите, ще взема всеки цент за това", допълва тя.

Премиерата на филма беше през септември 2016 г. 


Сподели.