Cristian Varela идва в България

Pinterest LinkedIn +

Навръх националния празник на България - 3 март, като хедлайнер на поредното голямо техно парти в София ще пристигне испанският топ продуцент и диджей Кристиан Варела (Cristian Varela). То ще се състои в клуб Black Box и ще бъде подкрепено от диджеите Balthazar, JackRock и Mike D [BG].

Oрганизатор на събитието е Renesanz, по чиято покана на 17 февруари на същото място ще пуска сънародникът му Dr. Kucho. Билети и за двете партита вече могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria.
 
11 години след старт на кариерата си Кристиан Варела е международно признат като един от най-харизматичните артисти от електронната сцена и е носител на най-големите отличия на испанската денс сцена (Deejay Spain Dance Awards). Парчетата му влизат в ревюта и топ 10 класации на едни от най-влиятелните музикални списания – DJ Magazine, Deejay, Groove, Mixmag и Up Front.
 
Борави с четири грамофона едновременно и се изявява на партита в цял свят и редица европейски фестивали като Love Parade (Берлин), The Awakenings (Холандия), I Love Techno (Белгия), Techno Parade (Париж). 
 
По-подробна информация за Варела ТУК.
 
Билети могат да бъдат закупени до деня на проявата на цени от 16 лв. и 25 лв. (VIP). Покупката им може да се извършва както чрез дебитна или кредитна карта - за електронните билети (e-tickets), така и в брой в:
 
София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
 
Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18
 
Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57
 
Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1
 
Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144
 
Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13
 
Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон
Сподели.