Hipp-e от H-Foundation идва в България

Pinterest LinkedIn +

Световно известният DJ и продуцент Eric ‘Hipp-e’ Galaviz (Tango / Siesta, aka H-Foundation) ще гостува в столичния клуб Black Box на 24 февруари. Като хедлайнер, неговият сет ще бъде подгрят от двама съпорт диджеи – Александър Бояджиев и Little George.

Още на следващата сутрин той ще отлети от България за Обединеното кралство за друго голямо парти с негово участие – в известния клуб The Masque в Ливърпул. Визитата му в България е по покана на Tochka Bookin.
 
Роден на Западният бряг Hipp-e започва да пуска музика на 16-годишна възраст. След достатъчно време прекарано по партита и вдъхновение, почерпено от други диджеи и продуценти, Hipp-E започва да прави собствена музика. Среща правилният партньор – Halo, и в продължение на повече от десет години двамата, под името H-Foundation, присъстват активно на хаус сцената - продуцират музика за известните лейбъли като Siesta, Soma и Yoshitoshi и пускат на партита в почти всички точки на земното кълбо.
 
След появата и огромния успех на албума "Environments", двамата решават да се съсредоточат върху индивидуалните си кариери, като за Hipp-E остава привилигеята да се подвиза под името H-Foundation. С него са подписани редица високо оценени и експлоатирани клубни ремикси, сред които такива за артисти като Chemical Brothers, Mephisto Odessey, Plastic Avengers  и др. 
Сподели.