Courtney Love записва джаз с клавира на Faith No More

Pinterest LinkedIn +

Къртни Лав (Courtney Love) записа парче с бившия клавир на Faith No More Роди Ботъм (Roddy Bottum), съобщи nme.com.Къртни, която закратко дори е била вокалистка на Faith No More, записа версия на песента "Love, Love, Love" за филма "Адам и Стив" ("Adam And Steve"). Композитор на музиката му е Ботъм. Режисиран от Крейг Честър (Craig Chester), филмът разказва историята на две нюйоркски двойки - хетеросексуална и хомосексуална.

Премиерата ще се състои в края на април, на Tribeca Film Festival в Ню Йорк, но още не е ясно кога ще бъде издаден саундтрака.

В интервю за Billboard Ботъм отбелязва: "Записите бяха много приятни. Ние с Къртни сме приятели от повече от двадесет години и уважаваме взаимно работата си. Песента има биг-бенд звученето на 40-те години, не е нещо в което веднага ще разпознаете нейния стил на пеене. Къртни и аз преди години всъщност имахме проект, който включваше и преработки на джаз-стандарти. Тя е абсолютен професионалист и се отдава напълно докато не се постигне перфектен резултат."Сподели.