Codemasters неофициално потвърди Overlord 3

Pinterest LinkedIn +

Осем години след премиерата на оригиналната Overlord, преобърнала екшън-адвенчър жанра с главата надолу, британското студио Codemasters, създател на играта и на нейното продължение, разсея всякакви съмнения за предстоящото излизане на трета част.

Засега подробностите остават забулени в мистерия, но съществуването на играта е извън всякакво съмнение. В своята страница в Twitter от Codemasters публикуваха изображението от горната снимка с описание "Ohhh shie…… RUNNNNNN!!!!!!!!!".

И ако това не е достатъчно, адското изчадие и господар на минионите Gnarl влезе в директна комуникация с феновете на Overlord чрез собствен профил в Twitter, от който вероятно ще може да се черпи доста информация в бъдеще.

Първата Overlord излезе през 2007 година за Xbox 360 и PC, а година по-късно - и за PS3. След фурора, който предизвика, серията изгуби скорост с издадената през 2009 година и за трите платформи Overlord II.

Изминалото време и устойчивите тенденции в гейм индустрията за този период обаче дават достатъчно основание да се смята, че Overlord ще се завърне по-голяма и по-добра.

Сподели.