Codemasters обяви F1 2013 (Тийзър трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра от поредицата на Codemasters, базирана на Формула 1, ще излезе за Xbox 360, PS3 и PC тази есен и ще представи нови режими, подобрен AI, още по-прецизен контрол и мултиплеър опцията RaceNet. F1 2013 ще включва и ретро сегмента F1 Classics, позволяващ на играчите да се върнат повече от 30 години назад в историята на този моторен спорт.

Чрез него играещите F1 2013 ще могат да "седнат" в кокпита на моделите на Williams, Lotus и Ferrari от 80-те години на миналия век и да се състезават срещу легендарни пилоти като Марио Андрети, Нигел Мансел, Емерсън Фитипалди и Герхард Бергер на класическите писти Brands Hatch и Jerez.

Това съдържание ще бъде достъпно под различни режими, в т.ч. сплитскрийн и онлайн мултиплеър, и ще бъде представено от емблематичния коментатор Ф1 Мъри Уокър, който наскоро разкри, че е болен от рак.

F1 2013, разбира се, ще включва и всички пилоти и болиди от настоящия сезон на Формула 1. Допълнително ретроспективно съдържание с болиди и пилоти от 90-те години на миналия век и пистите Imola и Estoril ще бъде налично за потребителите, които закупят разширеното издание на играта Classic Edition.

Сподели.