Циркова трупа и 12 костюма за турнето на Kylie Minogue

Pinterest LinkedIn +

Kylie Minogue ще пусне “Giving You Up” като следващ сингъл от последния си албум “Ultimate Kylie”, съобщи ananova.com. Второто ново парче от сборния диск, след “I Believe In You”, ще излезе в средата на март, когато е началото на световното турне на поп дивата.


Турнето “Kylie's Showgirl tour” започва от Глазгоу на 19 март и преминава през различни градове на Великобритания, до края на април. Концертната обиколка ще продължи с шоута из Европа през лятото и ще завърши в родната й Австралия, през октомври. На официалния сайт на певицата не се споменава за участия в Америка.

Според слухове в мрежата, 36-годишната звезда ще сменя 12 костюма по време на шоутата, в които ще се включва и циркова трупа. Кайли ще бъде в ролята на владетел на ринга, ръководещ танцьори, аробати и ходещи по въже артисти.

Билетите за турнето бяха разпродадени часове след пускането им през месец октомври, 2004. В Лондон, това става само за 2 часа, в които почти няма възможност за телефонна комуникация в града. Продажбите онлайн водят до спиране на интернет мрежата в Глазгоу. В сайта на Кайли се споменава цифрата 18 млн лири стерлинги от продажбата на билети, което надминава приходите от турнето й Fever през 2002 г.

Наскоро, певицата бе поканена да пее на частно парти в Москва, пред около 100 VIP персони, за сумата от 500 000 лири стерлинги.

Официален сайт на Кайли Миноуг:
www.kylie-minogue.com

Сподели.