За първи път DVD на Kylie Minogue произведено в България

Pinterest LinkedIn +

Анимато Мюзик/EMI издават за първи път DVD на Кайли Миноуг (Kylie Minogue), произведено в България. То събира най-добрите видеоклипове от цялата й кариера, а съдържанието му съвпада с наскоро издадената у нас двойна CD колекция “Ultimate Kylie”.

Освен най-големите хитове на известната австралийка, в DVD-то е включен и видеоклипът към новия и сингъл - “I Believe In You”, написан от Кайли, в сътрудничество с Джак Шиърс/ Jake Shears и Бейби Деди/ Babydaddy от нашумялата група “Сизър Систърс”/ Scissor Sisters.

Колекцията съдържа общо 33 песни и е уникална подборка от най-добрите песни на Кайли от началото на музикалната й кариера през 1987 г., до наши дни. Нейните сингли са се продали до този момент в цял свят в над 20 милиона копия, а албумите - в над 40 милиона.

Достатъчно е да се каже, че през 1991, библията на музикалния бизнес – изданието “Music Week”, написа, че в историята на британските класации, Кайли е единствената изпълнителка, чийто първи 13 песни са влезли в Топ 10. Това не са го постигали дори музикални легенди като “Бийтълс”, Елвис, Мадона и Майкъл Джексън.

Съдържание на DVD-то “Ultimate Kylie”:

I Should Be So Lucky
Got To Be Certain
The Locomotion
Je Ne Sais Pas Pourquoi
Especially For You
Hand On Your Heart
Wouldn't Change A Thing
Never Too Late
Tears On My Pillow
Better The Devil You Know
Step Back In Time
What Do I Have To Do
Shocked
Give Me Just A Little More Time
Celebration
Confide In Me
Put Yourself In My Place
Where The Wild Roses Grow
Did It Again
Breathe
Spinning Around
On A Night Like This
Kids
Please Stay
Can't Get You Out Of My Head
In Your Eyes
Love At First Sight
Come Into My World
Slow
Red Blooded Woman
Chocolate

Като бонуси, в DVD-то са включени текстовете на всички песни и изпълнение на Кайли на песента “Can't Get Blue Monday Out Of My Head”, от церемонията по раздаването на Британските награди.

Формат: DVD 9
Audio: Dolby Digital Stereo
Aspect Ratio: 4:3 & 16:9
Продължителност: 2 часа и 10 минути

Инфо: Анимато Мюзик/EMI
Сподели.