Чуйте "Венерианецът" - новия сингъл на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", който дава начало на летните им концерти

Pinterest LinkedIn +

Песента "Венерианецът" от албума "Жълт код" е поредният хит, който се сдоби с видеоклип и от вчера тръгна в ефира като сингъл. В него "Обичайните заподозрени" Стефан, Еко, Миро, Стунджи и Иван кацат с летящата си чиния на планетата Земя и правят следното откритие:

"Само на нея
целуват се в уста,
реват и се смеят,
държат се за ръка -
при нас на Венера
съвсем не е така!
".

Това кара един от тях да открие любовта на живота си и да остане тук завинаги.

Позитивизмът и чувството за хумор, станали запазена марка за групата, изобилстват и в този албум, в който за първи път песните са дело на всеки от петимата музиканти. Автор на музиката към "Венерианецът" е Мирослав Иванов, текстът е на Стефан, а видеото е режисирано от Васил Стефанов - знаково име във видео арта. "Това за мен е една дълго чакана среща", казва Вълдобрев. "Работите на Васил Стефанов по песните на множество певци и групи бележат един успешен дълъг период от края на деведестте години до днес. Винаги съм искал той да направи наш клип и ето че се случи. Отлагането си е струвало - клипът стана невероятен".

Пускайки новия сингъл, "Обичайните заподозрени" се приготвят и за поредица от концерти, които включват както традиционните летни дестинации, така и специалната покана за Джулай морнинг на "Midalidare Rock In The Wine Valley". Паралелно с това ще текат записите и на нов албум, който предстои да бъде представен по Коледа в НДК.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.