Чуйте новата политическа сатира от "Ку-ку бенд" - "Песента на Киро"

Pinterest LinkedIn +

Жестока политическа сатира е новата песен на "Ку-ку бенд", озаглавена "Песента на Киро". Нищо не е спестено, а гледанията на клипа растат със зашеметяваща скорост през последните няколко часа. 

Припомняме, че преди няколко месеца от екипа на Слави Трифонов пусна и шеговита (и далеч по-невинна) песен за бившата началничка на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова с мелодията на чалга хита "Хищна хиена". В отговор Бориславова заведе гражданско дело за 40 000 лв. за клевета и уронване на името срещу сценаристите на Слави Трифонов. Тогава тя обясни, че се е почувствала засегната и разстроена от песента, в която има обидни, грозни и вулгарни думи.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.