Чуйте новата песен на "Imagine Dragons" - "Children of the Sky"

Pinterest LinkedIn +

Американската инди рок банда "Imagine Dragons" издаде новата си песен "Children of the Sky". Тя е създадена специално за предстоящата научнофантастична ролева игра "Starfield".

Включвайки основната музикална тема на играта от "Inon Zur", официалният музикален видеоклип на песента отвежда зрителя на обиколка на множеството планети, които ще бъдат включени в "Starfield".

"Bethesda" създаде емблематични игри, които сме играли през по-голямата част от живота си, и за нас е чест да сътрудничим на тази песен за "Starfield" - споделя фронтменът Дан Рейнолдс в прессъобщение. "Песента, подобно на играта, задава някои от най-трудните въпроси, пред които сме изправени като хора, опитвайки се да намерим своето място във Вселената" - допълва той.

Това не е първият опит във видеоигрите за поп-рок бандата от Лас Вегас. Песента "Enemy" на "Imagine Dragons" е включена в саундтрака на анимационното шоу "Arcane", предистория на "League Of Legends" на "Riot Games". Преди това "Warriors" беше използвана за промоционален видеоклип на Световното първенство на "League of Legends" през 2014 г.

Освен това парчетата им "On Top Of The World", "Whatever It Takes" и "Radioactive" се появяват в игри като "Beat Sabre", FIFA, "Madden NFL", "MLB The Show", NBA 2K, NHL и др.
 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.