Чуйте новата песен на "Guns N' Roses" - "Perhaps" (официалната версия)!

Pinterest LinkedIn +

"Guns N' Roses пуснаха" новата си песен, озаглавена "Perhaps"

От няколко години в интернет се разпространява демо версия на парчето, но спекулациите, че то ще бъде издадено официално, се засилиха, след като феновете чуха част от него на репетицията за концерта им в Тел Авив през юни. "Perhaps" е третият трак, който "Guns N' Roses" издават, откакто се събраха през 2016 г. и е част от сесиите на "Chinese Democracy", също като "Hard Skool" и "Absurd". Песента е завършена от Аксел Роуз, Слаш и Дъф Маккаган през тази година и не е просто нова музика, а истинско възраждане на бандата след близо 3 десетилетия. Вчера бе премиерата и на официалното видео към "Perhaps".

През юни легендарната група беше хедлайнер в съботната вечер на фестивала "Гластънбъри", а в момента са в разгара на световно турне, след като започнаха северноамериканската му част на 5 август в Монктън, Канада.

"Guns N' Roses" остават сред най-успешните рок групи в историята и до днес. Tяхната дебютна студийна колекция от 1987 г. - "Appetite For Destruction" - се откроява като най-продаваният първи албум и е 11-ият най-успешен в САЩ за всички времена. През 1991 г. "Guns N' Roses" разтърсват света със 7-кратно платинените "Use Your Illusion I" и "Use Your Illusion II", които при появата си заемат първите две места в "Billboard 200". С общи продажби от 100 милиона копия досега, каталогът им се състои и от "G N' R Lies" (5х платинен), "The Spaghetti Incident?" (платинен), "Greatest Hits" (5х платинен) и "Chinese Democracy" (платинен). "Guns N' Roses" са и една от най-стриймваните рок банди със средно 24 милиона месечни слушатели в Spotify.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.