Чуйте новата песен "Flowers", с която Майли Сайръс превъртя YouTube!

Pinterest LinkedIn +

Майли Сайръс отново е на гребена на вълната, след като през последните дни превъртя YouTube с новата си песен "Flowers". Парчето е изгледано над 30 милиона пъти от деня, в който беше качено в мрежата за видео споделяне, а именно - от рождения ден на бившия съпруг на певицата Лиъм Хемсуърт (13 януари).

Причина "Flowers" да предизвика такъв интерес донякъде е и фактът, че феновете, а и всички запознати с живота на певицата, възприемат песента като нещо много лично. Мнозина смятат, че парчето е посветено именно на бившия й съпруг Лиъм Хемсуърт. Самата Сайръс не е потвърдила това, но освен датата на издаване на сингъла в тази посока води и самият текст на песента:

От "Us Weekly" например изказаха предположение, че стихът "Построихме дом и го гледахме как гори" е вдъхновен от реалния пожар от 2018 г. в къщата, в която певицата живееше с Хемсуърт.

Любовта на Сайръс и Хемсуърт пламна на снимачната площадка на "The Last Song" през 2010 г. Двамата се ожениха през 2018 г., а на следващата година се разведоха.

Чуйте как изпълнителката възпя този етап от живота си в един от най-големите хитове в този момент:

Сподели.