Чуйте най-новото от Стенли - "Невинно сърце"

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни българският музикант Стенли се завърна с изненадващ музикален проект, озаглавен „Невинно сърце“. Динамичното парче е в стилистиката на предходния му сингъл „Електро“, който излезе на музикалния пазар година по-рано и представи изпълнителя в нова и различна светлина.

„Невинно сърце“ е плод на успешната творческа колаборация между Стенли, Светлин Къслев (аранжимент), Людмила Сланева (текст) и Станислав Вълчев (китара).

Въпреки дългогодишната ни съвместна работа и множеството общи проекти, предизвикателството да пиша текстове за него е все още огромно. Стенли е безкомпромисен към творчеството си и държи всяка дума да пасва перфектно на музикалната линия“, споделя съпругата на Стенли – Людмила (Локо).

Ако има една дума, която описва Стенли като артист, то тя със сигурност би била „експериментатор“. Кариерата му е олицетворение на нетърпимост към клишетата и е водена от порива му за постоянни промени. Днес Стенли за пореден път провокира и изненадва. Вдъхновена от 80-те години на миналия век, песента му „Невинно сърце“ съчетава звуци и ефекти, характерни за електронната музика по онова време. Клипът към новата песен на Стенли, режисиран от Тото Марковски, се отличава с атрактивни визуални и 3D ефекти, които са в хармония с тематиката.

През октомври Стенли ще се качи на сцената на зала 1 на НДК, където ще поднесе на публиката емоционални изпълнения на песни като „Обсебен“, „Чужди тела“, „Невинно сърце“ и още много, сред които и нови заглавия от предстоящия му студиен албум – „Любовен експрес“.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.