Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев в неочаквано трио. Чуйте го!

Pinterest LinkedIn +

Новият български филм „Където няма време“ провокира певеца и автор Стенли да напише брилянтна емоционална музика, а Любо Киров – прекрасен текст. Така се ражда проектът „Където няма време“, в който освен Стенли и Любо, като изпълнител изненадващо влиза и актьорът Христо Мутафчиев.

Песента „Където няма време“ е вдъхновена от едноименния документален филм, посветен на живота на група възрастни актьори. Техният активен сценичен живот е отдавна приключил, но въпреки това те си създават собствена реалност, в която продължават да репетират и да играят.

Видеото към „Където няма време“ е заснето на три от най-забележителните и живописни места у нас - плаж „Болата“, резерват „Рибарско селище“ и Античния театър в Пловдив. То е подкрепено от Министерството на туризма като част от кампанията „Преоткрий България“.

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.